Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Csoportos hajóút - Mediterrán kalandozások Húsvétkor

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Divina 2020.04.10 - 04.18.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!



Útvonal: Genoa (IT) • Marseille (FR) • Barcelona (ES) • Ibiza (ES) • Naples (IT) • Livorno (IT) • Genoa (IT).

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 18.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva kényeztető programok széles választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

4.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Ibiza, Spanyolország: A spanyol Ibiza, a Baleár-szigetek egyike, az elmúlt években a fiatalok és a bulizni vágyók Mekkája lett. De a sziget ennél többet is nyújt, hiszen hosszú időn keresztül a világ és művészetek iránt elkötelezett utazók kedvelt desztinációja volt. Ha velünk tart, megismerheti a nagyszerű sziget kevésbé ismert látványosságait!

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

7.nap: Nápoly, Olaszország: A Nápolyba látogatók a csodálatos látnivalók és a déli életöröm egyvelegét szívhatják magukba a kirándulások során. Nápoly városa az azonos nevű festői öböl partján található, egyik oldalon Európa második legnagyobb aktív vulkánjához, a Vezúvhoz, másik oldalon a Campi Flegrei („lángoló mezők”) vulkáni területhez - az ókori római legendák szerint Vulcanus otthonához - simulva.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Livorno, Olaszország:  Livorno bájos kikötőváros Olaszország nyugati partvidékén, a Toszkánával határos Livorno tartományban. Olyan világhírű városok fedezhetőek fel Livorno kikötőjéből, mint Pisa vagy Firenze. Mindkét város megér egy látogatást!

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 19:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Genova - Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.


Hajótársaság:

Az MSC Cruises, a világ negyedik legnagyobb hajótársasága, 50 országban van jelen és világszerte 15.500 alkalmazottat foglalkoztat. A hajótársaság, melynek székhelye Genfben található, az Aponte család tulajdonában van, akik csaknem többszázéves tengerhajózási múltra tekinthetnek vissza. A céget 1990-ben alapította Gianluigi Aponte, aki húsz évvel ezelőtt a Mediterranean Shipping Company-t (MSC), a világ második legnagyobb, 500 hajóval rendelkező és 65.000 alkalmazottat foglalkoztató, teher- és konténer szállító céget alapította. Az MSC Cruises ma piacvezető a Földközi-tenger térségében, Dél-Afrikában és Braziliában.
A társaság hajói egész évben úton vannak a Földközi-tengeren és a Karib-tengeren, ezen kívül széles választékot kínál a szezonális utak tekintetében Észak-Európában, az Atlanti-óceánon, Kubában, Dél-Amerikában, Dél-Afrikában és a Perzsa-öbölben.

Kabinok és szolgáltatások

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

A részvételi díj tartalmazza: utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: A kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/ fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!