Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szilveszter a székely góbéknál

Románia, Körutazás Erdélyben, Körutazás Erdélyben
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Leírás
Időpont: 2022. december 29 – 2023. január 2.
Elhelyezés: Székelyszentléleken, faluturizmusban, 2 ágyas szobákban, 4 éjszaka
Ellátás: félpanzió disznótoros vacsorával és szilveszteri mulatsággal
Utazás: autóbusszal

Program

1. Nap:
Kora reggeli indulás Budapestről. Határátkelés Ártándnál. Utazás a Király-hágón át Erdélybe. Pihenő Kolozsváron, séta a főtéren: Mátyás király lovasszobra, szülőháza. Utazás Aranyosszéken át, majd a Maros mentén. Elérve a Székelyföldet a Kis-Küküllő völgyében haladunk tovább Székelyszentlélekre.

2. Nap:
Reggeli után disznóvágás Székelyszentléleken, majd megfelelő hóviszonyok esetén szánozás (nem megfelelő hóviszonyok esetén szekerezés), forralt bor kóstolása. Délután városnézés Segesváron, a csodálatos szász városban melynek belvárosa a kulturális világörökség része. Este disznótoros vacsora, káposztaleves, puliszka.

3. Nap:
Reggeli utazás Parajdra, látogatás a sóbánya hatalmas földalatti termeiben. Korondon, Erdély legnagyobb kirakodó vásárában vásárlási lehetőség a székely kézművesek termékeiből. Farkaslakán Tamási Áron-emlékeket keresünk fel. Délután érkezés vissza a szálláshelyre, készülődés az estére, majd a bőséges szilveszteri vacsora és mulatozás élőzenével hajnalig.

4. Nap:
Délelőtt szabadprogram. Majd utazás a Görgényi-havasokon át a Gyilkos-tóhoz és a Békás-szorosba, Erdély leghíresebb természeti látványosságaihoz. Séta a szoros hatalmas sziklái között.

5. Nap:
Reggeli után indulás haza, útközben megálló Marosvásárhelyen, a legnagyobb székely városban. A főtér és a Kultúrpalota kívülről. Hazaútban már autópályán elkerüljük Kolozsvárt. Ártándi határátlépés után érkezés Budapestre az esti órákban.


A részvételi díj tartalmazza: Az utazás, szállás, idegenvezetés, félpanzió disznótoros vacsorával és szilveszteri mulatsággal.
 
Az ár nem tartalmazza: Az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást és a belépőket.
 
Belépők: kb. 70 RON
 
A transzferlehetőségekről kérjük, érdeklődjön irodánkban!
 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!
 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!