Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Dubai, a világ legjeinek gyűjtőhelye - csoportos utazás pihenéssel

Egyesült Arab Emirátusok, Körutazások Dubaiban, Körutazás Dubaiban
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos utazás pihenéssel

A világ legmagasabb tornya, leggyorsabb liftje, a legnagyobb képkeret, hogy csak párat soroljunk fel a legek közül. Mindezt egy virágzó oázisban a sivatag közepén. Programunkban minden megmutatunk Dubaiban, régit-újat, tradicionálisat-modernet. És természetesen a pihenés a tengerparton sem hiányozhat.

Kedvezmény:
3 hónappal az indulás előtt: 50 000 Ft/fő
2 hónappal az indulás előtt: 30 000 FT/fő

Dátum: 2023. február 10 – 17.
Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka  
Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: kb. 5,5 óra
Elhelyezés: 5 csillagos szállodában
Ellátás: félpanzió
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri 
Minimum létszám: 14 fő

 

Dubai, a világ legjeinek gyűjtőhelye ajánlatunk programleírása

 

1. nap: Indulás Budapestről a kora délutáni órákban, érkezés Dubaiba az éjszakai órákban. Transzfer a szálláshelyre (7 éj).

 

2. nap: Dubai

Egész napos városnézés keretében ismerkedünk az ultra modern nagyvárossal, mely az Emirátusok 2. legnagyobb városa. Az egész napos program alatt látogatást teszünk a mAdinat Jumeirah autentikus bazárban, fotóstop a világ egyetlen 7 csillagos szállodájánál a Burj al Arabnál. Folytatjuk utunkat a Jumeirah Mecset felé, a híres The Frame-hez, vagyis Képkerethez, melyből szintén Pazar kilátás nyílik a régi és a modern városrészre. Látogatás a nemrégen nyílt Jövő Múzeumában is.

Vacsoránkat a város mesterséges kikötőjében, a Marinában hajózva költjük el.

 

3. nap: Abu Dhabi

Mai napunkat a fővárosnak, Abu Dhabinak szenteljük, mely a többsávos autópályán kb. 50 percre van Dubaitól. Az ország központja, egyben leggazdagabb emírsége, ahol az országggyűlés is ülésezik. Meglátogatjuk a neoiszlám építészet legszebb mecsetét, a Sheikh Zayaed Nagymecsetet, ahol az államlapító Sheikh Zayed nyughelye is található. Kívülről megnézzük a híres Emirates Palace szállodát és a Qasr Al Watan Palotát, az un. Etihad tornyokat, melyek a Halálos Iramban filmek egyikéből is ismerős lesz. Ebéd, majd látogatás a Louvre Múzeumban. Kora este visszaérkezés Dubaiba.

 

4. nap: Dubai

Reggeli után tengerparti pihenés a La Mer tengerparti szakaszon. Ez a partszakasz szépen gondozott szabadstrand, közel a város Bur negyedéhez. A parton található a Laguna csúszdapark is, melyet érdemes kipróbálni.  

A délutánt a Downtown részében töltjük a városnak, vásárolhatunk a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Dubai Mallban, majd a világ jelenleg legmagasabb tornyának, a Burk Khalifának a 124. emeletére megyünk fel. Természetesen a világ leggyorsabb liftjével tesszük meg az utat. Vacsoránkat is itt költjük el, gyönyörködve közben az un. Táncoló Szökőkút műsorában. Transzfer vissza a szálláshelyre.

 

5. nap: Dubai

Délelőtt lehetőség van újra a La Mer tengerpartis szakaszon a fürdőzésre. Délután Dubai régi városrészével a Deira és a Bur negyeddel ismerkedünk. A híres aranypiac, fűszerpiac után átkelünk a tengernyúlványon egy helyi kis csónakkal (abra), este pedig vacsora egy híres indiai étteremben.

 

6. nap: Dubai sivatag

A délelőtti strandolás után kora délután a fantasztikus Miracle Kertben teszünk látogatást, ami a „hűvösebb” hónapokban tart nyitva. A kertben több millió virágzó növény látható, szobrokban megelevenedve, de egy hatalmas repülőgép is sok ezer virággal van beborítva.

Este elindulunk egy sivatagi jeep túrára, a naplementét egy dűne tetejéről nézzük mag, utána pedig vacsoránk egy beduin táborban lesz, műsorral együtt.

 

7. nap: Dubai

Egész nap szabadprogram Dubaiban. A vacsoránk a mai napon a Pálma-sziget törzsének végében található étteremben lesz. Innen fantasztikus a kilátás a szemben található Atlantis The Palm szállodára.

 

8.nap:  

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás. Tervezett érkezés a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                          919 900               2                      1  839 800 Ft
Repülőtéri illeték kb.                                                              75 000                2                         150 000 Ft
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 989 800 Ft


A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 75 000 Ft/fő, szállás 7 éjszakára, programok, transzferek és belépők a leírás szerint, útlemondási biztosítás*.


A részvételi díj nem tartalmazza: helyi idegenforgalmi adó (kb.6USD/szoba/éj), szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 30 USD /fő), utasbiztosítás.

További árak:

· egyágyas felár: 271 000 Ft/fő


Kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 50 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 30 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!