Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Dominika utazás a tavaszi szünetben

Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Dominika utazás a tavaszi szünetben 

2021.03.30 – 2021.04.12. (12 éj)


A Dominikai Köztársaság  a pihenni vágyók körében töretlen népszerűségű, paradicsomi úti cél. Dominika bármelyik részére is készülsz, mindenhol vízbe nyúló pálmafák, gyönyörű, fehér homokos partok, kristálytiszta tenger, szikrázó napsütés vár rád, nem csoda, ha a köztársaság a bakancslistád tetején helyezkedik el. Punta Cana területén 40 kilométernyi csodás partszakasz található, amelyen több település és 60-nál is több hotel osztozik. A Dominikai Köztársaságban szimbolikus, de hivatalos esküvői ceremóniára is lehetőség van, és nagy hagyományokkal bír a korábban tett fogadalmak megújítása is – akár magyar nyelven. 


Szállás: Whala!bávaro 3* (vagy hasonló) 

https://www.whalabavaro.com/  

14 nap / 12 éj, all inclusive ellátással


A Punta Cana egyik legjobbjai közé tartozó vízparti, háromcsillagos szálloda remek étteremmel és kültéri medencével várja az odalátogatókat. A vendégek a szálloda kényelme mellett élvezhetik a fehér homokos strandot. A szobák kiválóan felszereltek. Ingyenes wifit biztosítanak minden vendég számára, és 24 órás recepció működik. A gyermekekkel érkezőknek is kedvező, hiszen játszótér áll rendelkezésre, valamint többféle sport kipróbálására is van lehetőség. 

 

Szállás: VIK Hotel Arena Blanca 4* (vagy hasonló)

http://www.vikpuntacana.com/  

14 nap / 12 éj, all inclusive ellátással


A kiváló elhelyezkedésű négycsillagos hotel Punta Cana egyik legszebb részén található. A szobák rendelkeznek erkéllyel, légkondicionálóval és TV-vel. A szórakozással egybekötött pihenésre vágyó utasaink legjobb választása, hiszen a hotelben kaszinó üzemel. Több étterem fogadja a vendégeket kitűnő fogásokkal. Rendelkezésre áll wellnessközpont, fitneszközpont és szobaszervíz is. Gyerekekkel érkezőknek jó hír – a Manati vidámpark csupán pár perces autóúttal megközelíthető. 


Szállás: Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa 5* (vagy hasonló)

https://www.palladiumhotelgroup.com/  

14 nap / 12 éj, all inclusive ellátással


A párok egyik kedvenc üdülőhelyét Punta Cana egyik legszebb részén találjuk. A trópusi hangulat mellé jól felszerelt szobát, ingyenes internetet és fitneszközpontot kínálnak. A komplexum területén 13 különböző étteremben próbálhatjuk ki a legkülönlegesebb fogásokat. A vendégek számára elérhető szolgáltatások közé tartoznak: wellnessközpont, fitneszközpont, bár, kültéri medence, valamint magánstrand. A szálloda remek elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy akár biciklivel fedezzük fel a környéket, de lehetőség van kerékpár és autó kölcsönzésére is. 


A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható csomaggal
  • fedélzeti ellátást
  • szállást 12 éjszakára
  • étkezést leírás szerint
  • transzfereket a repülőtér – hotel – repülőtér között

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket (129 900 Ft/ fő)
  • egyéb személyes kiadásokat
  • esetleges idegenforgalmi adót és depozitot a szállodában
  • COLONNADE sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 2%-áért köthető, az önrész mértéke 15%) (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade útlemondás biztosítás ismertető
  • COLONNADE baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade biztosítási feltételek és tájékoztató

VAGY

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az utazás hossza igény szerint meghosszabbítható, ellátás, programok felár ellenében választhatók, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Beutazási feltételek:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika?dominikai-koztarsasag  

 

 

 
 
 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!