Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Nemzeti Parkok - autóbuszos körutazás

Amerikai Egyesült Államok, Körutazás Amerikában, Körutazás Amerikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Autóbuszos vagy Fly & Drive útjainkhoz - bármelyik időponthoz – kérje irodánk repülőjegy  ill.  bérautó ajánlatát.

Leírás

15 nap/ 14 éjszaka

Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: légkondícionált autóbusszal Ellátás: nincs Min. létszám: nincs



1.nap San Francisco

Érkezés és transzfer egyénileg. Este találkozás a partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Szállás: Hotel Carton.

2.nap San Francisco


Városnézés az ismertebb részek érintésével: Civic Center, Union Square, Fisherman`s Wharf. Délután felfedezhetjük „San Francisco utcáit", végigsétálhatunk a ködbe burkolózó Golden Gate hídon, utazhatunk a világhírű Cable Car-on, vásárolgathatunk a Union Square butikjaiban. Szállás: Hotel Carton.

3.nap San Francisco - Lake Tahoe - Sierra Nevada Mountains - Reno


Továbbutazunk California állam fővárosának, Sacramento-nak az érintésével. Rövid pihenő az óvárosban. Indulás a Sierra Nevada-hegység legnagyobb édesvizű tava a Lake Tahoe felé. Délután látogatás Virginia City-ben, mely a 19 században bányászati központ volt. Rövid utazás után érkezünk Reno-ba, ahol egy kaszinóban kipróbálhatjuk a szerencsénket is. Szállás: Harrah`s Reno.

4.nap Reno - Black Rock Desert - Twin Falls


A Black Rock sivatagon keresztül folytatódik az utunk, Nevada állam északi részén zsályaültetvények mellett haladunk el. Következik egy időszakos folyó a Humboldt, majd Elko városa, mely a Central Pacific vasútvonal építésénél élte virágkorát. Jackpot városánál elhagyjuk Nevada államot és belépünk Idaho államba. Érkezés Twin Falls városba, Idaho állam fővárosába. Szállás: Red Lion Hotel Twin Falls.

5.nap Twin Falls - Craters of the Moon - Yellowstone N.P.


Utunk keresztezi a Snake-folyót, érkezés a Craters of the Moon Nemzeti Emlékhelyhez, mely a legnagyobb vulkanikus terület az USA kontinentális részén. Ez egy holdbéli táj, ahol az Apollo űrprogram asztronautái is gyakorlatoztak. Délután érkezés USA legelső, Ulysses S. Grant által, 1872-ben alapított nemzeti parkjába a Yellowstone-ba. Szállás: Gray Wolf Inn vagy Brandin Iron Inn.

6.nap Yellowstone National Park


A túra során a park természeti szépségei tárulnak fel: gejzírek, vízesések, kanyonok és a változatos állatvilág. A program érinti a park legismertebb pontjait, mint Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Hayden Valley. Szállás: Gray Wolf Inn vagy Brandin Iron Inn.

7.nap Yellowstone N.P. - Grand Tetons - Jackson - Salt Lake City


Továbbutazás a Grand Teton Nemzeti Parkba, mely egy törésvonal mentén fekszik, különleges sziklaformáit földrengések alakították ki évmilliók során. Érkezés a Sziklás-hegység „koronagyémántjának" is nevezett Jackson Hole-ba. Ebéd után ndulás Utah állam fővárosába, Salt Lake City-be, a Mormonok hazájába. Városnézés a nevezetességek megtekintésével: Parlament, Temple Square, Mormon székesegyház. Szállás: Hotel RL Salt Lake City

8.nap Salt Lake City - Moab


Délelőtt szabadprogram. Utazás Moab városába, ahol különleges tájkép fogadja a látogatókat: hatalmas hegycsúcsok és mély kanyonok látványos kontrasztja teszi érdekessé a tájat. Szállás: Moab Vallei Inn

9.nap Moab - Arches N.P. - Moab


A mai napon az USA két leglátványosabb nemzeti parkjában teszünk látogatást. Az első az Arches Nemzeti Park melynek különlegességét a több mint 2000 természet formálta homokkőív adja. Közülük is a leglátványosabb a hatalmas Delicate Arch. Mellettük óriási sziklák és hegycsúcsok váltakoznak. A Coloradi folyó által kivájt kanyonok százai nyújtanak felejthetetlen élményt. Fakultatív program: esti hajókázás a Colorado folyón a Jet Boat Float fedélzetén. Szállás: Moab Valley Inn

10.nap Moab - Capitol Reef N.P. - Bryce Canyon N.P.


Látogatás a különleges állat- és növényvilággal rendelkező Capitol Reef Nemzeti Parkban, ahol egy, a pionírok idejéből származó település maradványait is metekintjük. Délután érkezés a népszerű Bryce Canyon Nemzeti Parkba, mely a sokszínű és változatos alakzatú homokkőformák hazája. A természet évezredeken keresztül alakítottak ezeket a hegyeket, felejthetetlen látványt nyújtva az idelátogatóknak. Este szabadprogram. Szállás: Bryce View Lodge.

11.nap Bryce Canyon - Lake Powell - Grand Canyon - Flagstaff


Következik USA második legnagyobb mesterséges tava a Lake Powell, melynek kristálytiszta vizében tükröződnek a vörös sziklás kanyon falai. A Colorado folyót elhagyva megérkezünk a Navajo indiánok rezervátumába, majd átutazunk a Painted Desert ( színes sivatag ) eróziós, terméketlen vidékén mely a rendkívüli színeivel bűvöli el a látogatókat. Továbbutazás a világ hét természeti csodájának egyikébe, a Grand Canyon-ba. Rövid pihenő a kanyon déli pereménél , hogy gyönyörködhessünk a lélegzetelállító panorámában. Éjszaka Flagstaff-ban. Szállás: Days Hotel Flagstaff.

12.nap Flagstaff - Seligman/Route 66 - Las Vegas


A Coconino-fennsíkról leereszkedünk a Mojave sivatagba és elérjük a híres-hírhedt 66-os út egyik állomását Seligman városát, mely fölött szinte megállt az idő, ugyanúgy néz ki mint 60 évvel ezelőtt. Továbbutazás a „Szerencsjátékok fővárosába" Las Vegas-ba. Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

13.nap Las Vegas (Fakultatív: Death Valley)


Egésznapos szabadprogram. Kaszinók, show-műsorok, éttermek, bárok. Séta a híres Strip-en, a látványos szállodák között. Fakultatív program: látogatás a Death Valley-be, a Földünk egyik legforróbb, legszárazabb és legalacsonyabban fekvő területére. Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

14.nap Las Vegas – Mojave Desert – Beverly Hills - Los Angeles


A Mojave-sivatagon keresztül utazás Los Angeles-be, rövid városnézés: Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard. Szállás:  Crowne Plaza Los Angeles

15. nap Los Angelesből hazautazás egyénileg ( vagy Los Angelesben lehetőség van hosszabbításra)


Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Hotel Carlton

A visszaérkezést követő szállásajánlatunk: Crowne Plaza Los Angeles

A részvételi díj tartalmazza:

  • 14 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban

  • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  • autóbuszos körutazást

  • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

  • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

  • angol nyelvű idegenvezetést



A részvételi díj nem tartalmazza:

  •  repülőjegyet és a repülőtéri illetéket

  • étkezéseket

  • fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket

  • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát !

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján.

 A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=310 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!