Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Barangolás a Nyugati-parton - autóbuszos körutazás

Amerikai Egyesült Államok, Körutazás Amerikában, Körutazás Amerikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Autóbuszos vagy Fly & Drive útjainkhoz - bármelyik időponthoz – kérje irodánk repülőjegy  ill.  bérautó ajánlatát.

Leírás

8 nap /7 éjszaka
Utazás:
légkondicionált autóbusszal Ellátás: nincs Min. létszám: nincs
Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

1.nap  Érkezés egyénileg Los Angelesbe, transzfer egyénileg a szállodába. Az esti órákban  találkozó a hotelben partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Szállás: Holiday Inn Anaheim

2. nap Los Angeles - Palm Springs - Phoenix

Találkozás a recepciónál 7.30-kor. Indulás Los Angeles-ből 08:00-kor.  Az „Angyalok Városát" magunk mögött hagyva buszozunk a San Jacinto-hegységen keresztül Palm Springs-be. Kis üzletek, butikok, galériák várják az idelátogatókat. Majd a sivatagon keresztül – a szélturbinák ezrei szomszédságában - utazás Arizona állam fővárosába Phoenixbe. Szállás: Delta Hotels Phoenix Mesa

3.nap Phoenix - Sedona - Grand Canyon National Park

Utunkat a Sonoran sivatagon keresztül folytatjuk. Az USA-ban ez a sivatag rendelkezik a leggazdagabb és legváltozatosabb ökoszisztémával. Majd érkezés Sedonába ahol megpillanthatjuk a nevezetes vörös homokkőszirteket, melyek a napsütésben ragyogó, narancsvörös színben játszanak, lélegzetelállító látványt nyújtanak. Látogatás a Grand Canyon kistestvérének is nevezett Oak Creek kanyonban. Továbbutazás a Grand Canyon Nemzeti Parkba, rövid megállóval a Colorado folyónál. Szállás: Yavapai West.

4.nap Grand Canyon N.P. - Monument Valley - Page/Lake Powell

Kora reggel megcsodáljuk a napfelkeltét a Grand Canyon-ban, majd fakultatív programként egy reggelivel egybekötött sétára van lehetőség, élvezni a kanyon hangulatát. Továbbutazás sivatagi pihenővel, érkezés a Navajo Indián Rezervátumba, majd látogatás a Monument Valley-be, ahol a westernfilmekől jól ismert vörös sziklaalakzatok fogadnak minket. Délután érkezés a Powell-tó régiójába, Page városába. Látogatás a Glen Canyon Dam-nál, mely USA második legnagyobb beton-gátrendszere. A gátról csodálatos kilátás nyílik a Powell tóra. Éjszaka Page-ben. Szállás: Best Western Lake Powel.

5.nap Page/Lake Powell - - Kanab - Bryce Canyon National Park

Látogatás az USA második legnagyobb gátjához, a Glen Canyon gáthoz. Elérjük Utah államot. Kanab városának érintésével érkezés a Bryce Canyon-ba mely a sokszínű és változatos alakzatú homokkőformák hazája. A természet évezredeken keresztül alakítottak ezeket a hegyeket, felejthetetlen látványt nyújtva az idelátogatóknak. Este szabadprogram. Szállás:  Bryce Canyon Ruby's Inn.

6.nap Bryce Canyon N.P. - Zion National Park - Las Vegas

Továbbutazás a Zion Nemzeti Parkba, ahol a szél alakította sziklaformációk mellett a Virgin folyót is megtekinthetjük. Délután megérkezünk a Nevadai Las Vegas-ba, a szórakoztatás „fővárosába". Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

7.nap Las Vegas

Egész napos szabadprogram. Ismerkedés Las Vegas-sal Kaszinók, show-műsorok, éttermek, bárok. Séta a híres Strip-en, a látványos szállodák között.  Szállás: Luxor Las Vegas - Pyramid Rooms.

8.nap Las Vegas - Mojave Desert - Los Angeles

Indulás, majd rövid megálló a híres Las Vegas üdvözlő táblánál. Elhagyva a kaszinók városát, átutazunk a Mojave-sivatagon, érkezés Los Angeles-be 16:00 körül, a túra vége.

Az elő illetve túrát követő éjszakára  szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Holiday Inn Anaheim

A visszaérkezést követő szállásajánlatunk: Crowne Plaza Los Angeles

A részvételi díj tartalmazza:

  • 7 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban

  • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  • autóbuszos körutazást

  • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

  • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

  • angol nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegyet és repülőtéri illetéket

  • étkezéseket

  • fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket

  • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát !

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján.

 

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=310 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!