Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

AMERICAN HISTORIC HIGHWAYS - Fly & Drive program

Kanada, Körutazás Kanadában, Körutazás Kanadában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Fly & Drive
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Autóbuszos vagy Fly & Drive útjainkhoz - bármelyik időponthoz – kérje irodánk repülőjegy  ill.  bérautó ajánlatát.

Leírás

15 nap /14 éjszaka

Utazás típus: FLY & DRIVE PROGRAMOK


Utazás: egyénileg/bérautóval Ellátás: nincs Min. létszám: nincs Szállodák: program szerint

Program kezdése: New York

Program vége : New York



1.nap New York

Érkezés New Yorkba, transzfer egyénileg a szállodába.  Találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok átvétele. Az esti órákban ismerkedjünk a kivilágított világhírű metropolisszal. Szállás: Roosevelt Hotel
(a repülőtérről taxival könnyedén elérhető Manhattan (kb 60 USD). Természetesen  kérésére már  a repülőtérre történő érkezéstől is tudjuk biztosítani a bérautót.

2.nap New York – Cape Cod (távolság 440 km)

Bérautó felvétele – amennyiben nem a repülőtéren vette fel - Connecticut és Rhode Island államokon keresztül utazás Cape Cod felé. Szállás: Mariner Motor Lodge

3.nap Cape Cod - Boston (távolság: 130 km)

A népszerű nyaralóhelyet elhagyva következik az egyik leggazdagabb történelmű amerikai város Boston, melyet több becenévvel is illetnek: A „ Pilgrimek és Puritánok városa" , arra utal, hogy 1630-ban 400 puritán telepes alapította, a „Szabadság bölcsője" pedig a függetlenségi háborúban betöltött vezető szerepére mutat. Szállás: The Midtown Hotel

4.nap Boston - Acadia National Park - Bar Harbor (távolság: 550 km)

Az óceán partvonalát követve utazunk észak felé. Érintjük a boszorkánypereiről (1692) elhíresült Salem városát, majd következik Maine állam legnagyobb (kikötő) városa Portland végül megérkezünk az Acadia Nemzeti Parkba, ami Maine állam leghíresebb látványossága. A gyönyörű, változatos állat- és növényvilágáról ismert park közel 15000 hektáron terül el. Szállás: Colonal Inn Ellsworth

5.nap Bar Harbor - Québec (távolság: 480 km)


Az Appalache-hegységet átszelve érintjük a Moosehead-tavak régióját mielőtt átlépjük a kanadai határt és megérkezünk a francia nyelvű Québec tartományba. A barátságos településeken áthaladva elérjük a tartomány fővárosát Québec városát. Szállás: Travelodge  Quebec

6.nap Québec   Ismerkedés a várossal     Szállás: Travelodge  Quebec

7.nap Québec - St.Lawrence River - Montréal (távolság: 260 km)

A nap nagy részét töltsük Québecben: élvezzük a város romantikus, középkori hangulatát, sétáljunk az alsó- és felsővárosban, a folyóparton, látogassuk meg a Citadellát és a Place Royale-t.  Ne hagyjuk ki a Szt. Lőrinc folyón található Ile de Orleans-szigetet, melyet elsőként népesítettek be a korai francia telepesek. A sziget partvonalán elszórtan viktoriánus stílusú házakban gyönyörködhetünk. Szállás: Best Western Vile Marie.

8.nap Montréal - Ottawa (távolság: 230km)

Utazás Kanada központi városába, Ottawa-ba. Szállás: Hotel Best Western Plus.

9.nap Ottawa - Toronto (távolság: 440 km)


A kellemes hangulatú Ottawa után irány az Ontario-tó partján fekvő Toronto, mely a modern Kanada egyik pénzügyi- és üzleti központja. Látogassunk el a CN Tower-ba, 342 méter magasságból csodálatos kilátás nyílik a városra és az Ontario-tóra. Szállás: Chelsea Hotel Toronto.

10.nap Toronto - Niagara Falls (távolság: 141 km)

Irány a föld egyik legnagyobb természeti csodája a Niagara vízesés. Ajánlott program: Maid of the Mist - hajókázás a vízesés lábánál. Szállás: Best Western Plus Cairn Croft Hotel.

11.nap Niagara Falls – Amish Country  Gettysburg (távolság: 562 km)

A New York államban elterülő Finger-tavak régióján keresztül utazás Pennsylvania állam felé. Az Amish Country megtekintése, majd látogatás az amerikai polgárháború egyik legismertebb emlékhelyén, Gettysburg-ben. Szállás: Wyndham Garden York Gettysburg.

12.nap Amish Country /Gettysburg – Washington D.C. (távolság: 280 km)   
                              

Utazás az Egyesült Államok fővárosába.  Szállás: Capitol Skyline Hotel.

13.nap  Washington D.C. 

Egésznapos szabadprogram. Ajánlott látnivalók: Capitolium, Fehér Ház, Georgetown, a Lincoln és a Washington emlékmű, Arlingtoni Temető. Mindenképpen látogassunk el a Smithsonian Intézetben mely számos kiállításnak és múzeumnak ad otthont. Szállás: Capitol Skyline Hotel.

14.nap Washington D.C. – Philadelphia ( távolság 230 km)

Utazás a Függetlenségi Nyilatkozat „hazájába” Philadelphiába. A város felfedezése. Szállás: Sheraton Philadelphia

15.nap Philadelphia - New York (távolság: 390 km)

Délelőtt tartózkodás a városban, majd utazás New Yorkba.  Program vége, bérautótó leadása.
Érkezés  vagy a hazaindulás előtt New Yorkban  töltsön el pár éjszakát .  Kérje irodánktól a javasolt szállásajánlatokat.

 Indulási időpontok: 2020. április 01 - 2021. április 30. naponta igény szerint.

Válassza a megfelelő intervallumot a dátum választóban, és kattintson a kívánt indulási napra.


A részvételi díj tartalmazza:

  • 14 éjszaka szállás a megadott program szerint

  • térképek, útvonaltervek

  • gyermek díjmentes (be nem töltött 11 éves korig, két fizető felnőttel egy szobában, pótágy nélkül)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegy és repülőtéri illeték

  • bérautó és üzemanyag költség, parkolási díjak

  • ellátást, személyes költségek, belépődíjak

Önnek csak a látnivalókkal kell törődnie! Az ajánlott programot amerikai partnerünk a naponta reálisan megtehető kilométerek és javasolt látnivalók függvényében állította össze és ehhez rendelte hozzá a szálláshelyeket.

Bérautóra és repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

Mindkét esetben igyekszünk az Ön igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet és bérautót ajánlani. Fontos tudnivaló: a bérautók költsége típusonként és méretenként változó! A távolságok miatt javasoljuk kényelmes, tágas gépkocsi bérlését.

A túra során átlépik az USA/Kanada határt. Az átkeléshez rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel: ETA (ETA irodánkban igényelhető ).

 

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=310 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!