Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

EASTERN VALUES - Fly & Drive program

Amerikai Egyesült Államok, Körutazás Amerikában, Körutazás Amerikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Fly & Drive
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Autóbuszos vagy Fly & Drive útjainkhoz - bármelyik időponthoz – kérje irodánk repülőjegy  ill.  bérautó ajánlatát.

Leírás
9 nap /8 éjszaka

Utazás típus: FLY & DRIVE PROGRAMOK

Utazás: egyénileg/bérautóval Ellátás: nincs Min.létszám: nincs Szállodák: program szerint


Program kezdése: New York

Program vége : New York


1.nap New York
Érkezés New Yorkba , bérautó felvétele a repülőtéren, transzfer a szállodába egyénileg. Találkozás partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok, voucherek átvétele. Szállás: Z New York City

2.nap New York

Ismerkedés New Yorkkal: javasoljuk, hogy Hop On – Hop Off városnéző busszal járják körbe az Alsóvárost (Downtown) és a Felsővárost (Uptown ). Sétáljanak végig a Broadway-n, látogassanak fel az Empire State Building kilátóteraszára.

Szállás: Z New York City


3.nap New York – Finger Lakes – Buffalo (613 km)
Indulás a Kanadai határvidék felé. a Finger Lakes vidéken át. Bepillantás a Seneca Indian Nation-ba.

Szállás: Adam’s Mark Buffalo

4.nap Buffalo - Niagara Falls – Buffalo (64 km)


Rövid autóút után előttünk a világ egyik legnagyobb természeti csodája ! Nézzük meg mind az amerikai, mind a kanadai oldalról (Skylon Tower). Fakultatív program: Maid of the Mist - hajókázás a vízesés lábánál (a kanadai oldalra történő átkeléshez rendelkezni kell kanadai ETA belépési engedéllyel). Szállás: Adam’s Mark Buffalo

5.nap Buffalo – Amish Country ( 241 km)


Utazás A pennsylvaniai vidékre, betekintés az amishok világtól elzárt, természetes életvilágába. Szállás: Genetty Hotel and Suites Amish Country


6.nap Amish Country – Gettsyburg – Washington D.C. (távolság: 431 km)

Továbbutazás Gettysburg felé, l átogatás az Amerikai Polgárháború egyik emlékezetes csatájának a helyszinén létesített emlékparkban. Átkelés az Appalachian Hegységen. Érkezés az Egyesült Államok fővárosába. Esti séta a kivilágított emlékművekhez. Szállás: Capitol Skyline Hotel Washington

7.nap Washington D.C.

Egész napos szabadprogram. Ajánlott látnivalók: Capitolium, Fehér Ház, Georgetown, a Lincoln és a Washington emlékmű, Arlingtoni Temető. Mindenképpen látogassunk el a Smithsonian Intézetben mely számos kiállításnak és múzeumnak ad otthont. Szállás: Capitol Skyline Hotel.

8.nap Washington D.C. – Philadelphia (távolság: 223 km)


Philadelphia a Függetlenségi Nyilatkozat szülőhazája. Látogasson el a Liberty Bell-hez, az Independence Hall- hoz és este egy étteremben kóstolja meg a helyi híres Phily Cheese Staek specialitást. Szállás: Holiday Inn Express Midtown

9.nap Philadelphia - New York ( 154 km)

Visszaindulás New Yorkba
A Big Apple-ként is emlegetett metropolis bőséges programmal szolgál: az Empire State Building, a Rockefeller Center, a Central Park, a Szabadság szobor, a sok-sok múzeum mind kihagyhatatlan élményt kínál. Program vége. Bérautó leadása.

Javasoljuk, hogy   hazaindulás előtt New Yorkban  töltsön el pár éjszakát .  Kérje irodánktól a javasolt szállásajánlatokat.  Esetleges  New York-i hosszabbítás esetén  nem érdemes a bérautót tovább tartania, mert New Yorkban  városi közlekedéssel minden érdekes célpont elérhető.  Hazautazáskor pedig a repülőtéri transzfer taxival könnyedén megoldható (kb 60 USD).

Indulási időpontok: 2020. április 01 - 2021. április 30. naponta igény szerint.

Válassza a megfelelő intervallumot a dátum választóban, és kattintson a kívánt indulási napra.


A részvételi díj tartalmazza:

  • 8 éjszaka szállás a megadott program szerint

  • térképek, útvonaltervek, angol nyelvű eligazítás a helyszínen

  • gyermek díjmentes (be nem töltött 11 éves korig, két fizető felnőttel egy szobában, pótágy nélkül)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegy és repülőtéri illeték

  • bérautó és üzemanyag költség, parkolási díjak

  • ellátást, személyes költségek, belépődíjak

Önnek csak a látnivalókkal kell törődnie! Az ajánlott programot amerikai partnerünk a naponta reálisan megtehető kilométerek és javasolt látnivalók függvényében állította össze és ehhez rendelte hozzá a szálláshelyeket.

Bérautóra és repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

Mindkét esetben igyekszünk az Ön igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet és bérautót ajánlani. Fontos tudnivaló: a bérautók költsége típusonként és méretenként változó! A távolságok miatt javasoljuk kényelmes, tágas gépkocsi bérlését.

A túra során a Niagaránál átléphetik az USA/Kanada határt. Az átkeléshez azonban rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel: ETA(ETA irodánkban igényelhető).

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=310 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!