Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Tengerparti nyaralás Tioman trópusi szigetén, Kuala Lumpur-i és szingapúri látogatással 2023

Malajzia, Tiomán-sziget, Tioman
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Felszabadult 1 hely! 

 

Vakációzzanak Malajzia mesés tengerpartjain – Tioman trópusi szigete ideális időjárással várja nyáron a látogatókat! Belekóstolhatnak Délkelet-Ázsia nagyvárosainak, Kuala Lumpurnak és Szingapúrnak a nyüzsgésébe és felfedezhetik a hangulatos Malacca történelmi emlékeit is!

Dátum 2023. augusztus 11-22.
Időtartam 12 nap/9 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 13 óra
Elhelyezés 4 * szállodákban
Ellátás reggeli 
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

 

Tengerparti pihenés Tioman trópusi szigetén, Kuala Lumpur-i és szingapúri látogatással ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: érkezés Kuala Lumpurba

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban egy átszállással Kuala Lumpurba, éjszaka a repülőn. Érkezés Kuala Lumpur repülőterére reggel, majd transzfer a szállodába. Délután szabad program, kipihenhetik az utazás fáradalmait, kikapcsolódhatnak a szálloda medencéjénél vagy sétát tehetnek idegenvezetőnkkel a szálloda környékén, belekóstolhatnak a város nyüzsgésébe. Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).

 

3. nap: Kuala Lumpur

Ma az új és a régi Kuala Lumpur szépségeinek felfedezésére indulunk: a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. Látogatást teszünk a Petronas ikertornyoknál, majd a híres hindu templomoknál is, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. A városnézés után szabad program Kuala Lumpurban.

 

4. nap: Malacca

Búcsút veszünk Kuala Lumpurtól és Malaccába utazunk, délután városnézés a hangulatos városban. A város gazdag történelmi öröksége révén a Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street. Szállás Malaccában (1 éj).

 

5. nap: utazás Tioman szigetére

Reggel utazás busszal Malajzia keleti partvidékére (kb. 5 óra). Mersingben kompra szállunk és Tioman trópusi szigetére hajózunk. A sűrű dzsungellel borított idilli szigetet mesés tengerpartok és korallzátonyok övezik, ideális helyszín a tengerparti pihenésre, a búvárkodásra, snorkelezésre, de akár túrákat is tehetünk a sziget vízeséseihez. Transzfer a tengerparti szállodába, a szobák elfoglalása, majd szabad program. Szállás Tioman szigetén (5 éj).

 

6-9. nap: Tioman szigete

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton. 

 

10. nap: utazás Szingapúrba

Reggel visszautazunk komppal Mersingbe, majd busszal utazunk tovább Szingapúrba. Délután a modern városállam felfedezésére indulunk: látogatás Szingapúr jelképénél, a félig oroszlán félig hal testű teremtmény szobránál a Merlion parkban, a fantasztikus Nemzeti Orchidea Kertben, majd hajókirándulást teszünk a Szingapúr-folyón, amely során megcsodálhatják a kivilágított város fényeit! Szállás Szingapúrban (1 éj).

 

11-12.nap: Szingapúr, érkezés Budapestre

Délelőtt szabad program, lehetőség pihenésre vagy egy kis bevásárlásra, majd délután folytatjuk Szingapúr felfedezését. Látogatás a kínai negyedben a Thian Hock Keng templomnál majd sétát teszünk a Little India városrészben. Késő délután továbbindulunk, hogy felfedezzük a Gardens by the Bay izgalmas világát, megismerkedhetünk 5 kontinens 9 különböző kertjének növényvilágával, sétálhatunk függőhidakon az esőerdők dzsungele fölött és megcsodálhatjuk, ahogy a „szuperfák” életre kelnek az este beköszöntével. Este transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrból az éjszakai órákban, átszállás után érkezés Budapestre a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           859 900               2                       1 719 800 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                             185 000                2                          370 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                        2 089 800 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 185 000 Ft/fő, szállás 9 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

  • egyágyas felár: 320 000 Ft/fő
  • felnőtt pótágyon kedvezmény: 40 000 Ft/fő
  • gyermek pótágyon kedvezmény: 80 000 Ft/fő
  • all inclusive ellátás felára a Berjaya Tioman szállodában (5 éj): 99 900 Ft/fő
      Az all inclusive csomag tartalmazza: napi reggeli, ebéd, vacsora, délutáni snackek, válogatott alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-től 22:00 óráig (házi folyóbor, sörök, üdítőitalok, gyümölcslevek, koktélok, röviditalok) és egy hajókirándulás snorkelezéssel Renggis szigetnél.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!