Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

A Garda-tó és környéke - csoportos városlátogatás

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
csoportos városlátogatás

Előfoglalási kedvezmény
3 hónappal indulás előtt: 11 000 Ft/fő




A Garda-tó, amely nem csak a legnagyobb, de talán a legszebb is az észak-olasz alpesi tavak között – ahol a mediterrán keveredik a hegyvidék hangulatával.


 
Dátum:
2020. október 17-20.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás:
Közvetlen menetrend szerinti diszkont repülőjárattal

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában

Ellátás: Félpanzió, 2 kóstoló

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű helyi idegenvezető kíséri

Minimum létszám:
20 fő


A Garda-tó és környéke ajánlatunk programleírása

1.nap Bergamo és Sirmione

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban Bergamó repülőterére. Az érkezést követően transzfer Bergamóba. A hangulatos észak-olasz kisvárost nem csupán elhelyezkedése, de a régi városrész számos tornya, kupolája, szorosan egymáshoz épült ódon házainak, palotáinak sokasága is már messziről csalogatja a turistákat. Városnézés, rövid szabadidő, majd továbbutazás a tó talán egyik legismertebb városkájába, a tóba nyúló Sirmionébe. A délután folyamán a várost megismerhetjük földről és vízről – séta a szűk kis utcácskákon és kb. 30 perces hajókázás a félsziget körül. Vacsora a szállodában. Szállás Colombare di Sirmione (3 éj)


2.nap Verona és Valpolicella

Kirándulás Észak-Olaszország egyik legvonzóbb városába, Veronába. Városnézés idegenvezetővel a Shakespeare Rómeó és Júliája által „halhatatlanná” tett tipikusan középkori hangulatú városba – ahol számos utalást, emléket találunk a két veronai családra illetve a történetre vonatkozóan, valamint itt láthatjuk Európa talán egyik legnemesebb román templomát, a San Zeno-t is. Rövid szabadidő, ebédelési lehetőség. Délután rövid kirándulás Olaszország egyik legfontosabb vörösbortermő vidékén, Valpolicella-ban, ahol egy pincelátogatás során meg is kóstolhatjuk a méltán népszerű italt. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.


3.nap Lazise és Bardolino

Lazise igazi, elragadó kisváros a Garda-tó partján. Igazi mediterrán környezet fogad bennünket, hangulatos belváros szűk sikátorokkal és festői kis terekkel. A nap folyamán ellátogatunk még a Bardolinoba, a bor és az olívaolaj kedves hangulatú, tóparti városába. A programot „ízesíti” az olívaolaj készítőben tett, kóstolóval egybekötött, látogatás. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.


4.nap Brescia, hazautazás

Délelőtt városnézés Bresciában. Az észak-olasz város központjában a három, hangulatában és építészeti stílusában teljesen eltérő, egymás közelében álló tér körül csoportosul a város legtöbb nevezetessége. Városnézés idegenvezetővel, szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás a kora esti órákban Budapestre.
A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 10 kg-s 13 000 Ft/db vagy 20 kg-s 18 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!