Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Provence-i barangolások - csoportos körutazás

Franciaország, Körutazás Franciaországban, Körutazás Franciaországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
csoportos körutazás
 
 
Jelentkezés lezárva.

 

Felejthetetlen utazásra invitáljuk Provence és a Cote d’Azur varázslatos vidékére, ahol a tenger türkizkék, a levegő olívaolaj, levendula és kakukkfű illatot áraszt, és júniusban virágba borulnak a meseszép levendulamezők!
 

Dátum: 2020. június 18-23.
Időtartam: 6 nap/5 éj
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 2 óra
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli, 1 ebéd
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő


Provence-i barangolások ajánlatunk programleírása

 
1. nap: utazás Nizzába


Elutazás Budapestről Nizzába kora reggel közvetlen járattal, érkezés a reggeli órákban. Rövid városnézés a Francia Riviéra fővárosában, Nizzában, majd transzfer a Provence Velencéjének is nevezett hangulatos Martigues városkába, ahol a szállásunk is lesz, érkezés este (5 éj).


2. nap: Avignon és környéke

Egész napos kirándulás Avignon környékén: látogatás a híres római kori vízvezetéknél, a Pont du Gard-nál, majd Avignonban: a középkori pápai székhely a csodálatos pápai palotával és a híres Saint Benezet híddal vonzza a látogatókat. Les Baux de Provence a nap utolsó állomása, az ősi, sziklára épült városka Franciaország legszebb települései közé tartozik, a környező mesés táj az olajfaligetekkel és szőlőskertekkel sok művészt megihletett már.


3. nap: Camarque, Arles

Délelőtt látogatás Camarque mesés vidékén, ahol meglátogatunk egy helyi farmot; házigazdánk bevezet a bikatenyésztés rejtelmeibe és megmutatja mindennapi életüket a gazdaságban. Ebéd a farmon tipikus helyi ételekkel. Arles római kori emlékeinek megtekintésével zárul a nap, visszautazás a szállodába.


4. nap: A Lubéron vidék csodái

Lubéron vidék felfedezésére indulunk: elsőként látogatás a kristálytiszta La Sorgue partján található Fontaine de Vaucluse apró hidakkal és vízimalommal tarkított hangulatos városkájában. További látnivalók a nap folyamán: a Franciaország legszebb falvai közé sorolt, sziklára épült Gordes impozáns katedrálisával és várával, Roussillon, a környék vörös kövéből épült épületeivel, végül fotószünet az utazási magazinokban fel-felbukkanó román kori cisztercita Sénanque apátságnál a környező levendulamezőkkel.


5. nap: Aix en Provence, Calanque de Cassis, Marseille

Délelőtt Aix en Provence-ba, a szökőkutak, a paloták és a mediterrán életérzés legendás városába látogatunk, majd Cassis festői öbleit fedezzük fel egy kb. 1 órás hajókirándulás során a gyönyörű Calanque de Cassis öblökben, majd a napot Marseille híres kikötővárosában zárjuk.


6. nap: utazás Budapestre

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a nizzai repülőtérre, utazás Budapestre, érkezés a késő délutáni órákban.

A programok sorrendje változhat.

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, egy ebéd, programok a leírás szerint, Calanques de Cassis hajókirándulás, belépő a Pápai Palotába Avignonban, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 39 000 Ft/fő, feladott poggyász: kb. 19 000 Ft/10 kg-os vagy kb. 29 000 Ft/20 kg-os csomag, belépőjegyek a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő, kb. 20 EUR/fő), borravaló (helyszínen fizetendő, kb. 20 EUR/fő), utasbiztosítás.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!