Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Észak-és Dél-Vietnám körutazás tengerparti pihenéssel a tavaszi szünetben 2024

Vietnám, Körutazás Vietnámban, Körutazás Vietnámban
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Észak- és Dél- Vietnam tájaival és városaival ismerkedünk meg az út során. Északon nem csak a fővárost és a legendás szépségű Halong-öblöt fedezzük fel, de Hoa Lu lenyűgöző karszthegyei közé is ellátogatunk. Délen pedig nem hagyhatjuk ki a Mekong deltát és Phan Thiet mesés tengerpartját sem!

Megtelt!


Dátum: 2024. március 29-április 12.
Időtartam: 15 nap / 12 éj
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: Odaúton kb. 12 óra, visszaúton kb. 13 óra
Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban és hajón
Ellátás:  12 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő


Egy fő hölgy utasunk társítást vállaló hölgy személyében utastársat keres.

Észak-és Dél-Vietnám körutazás tengerparti pihenéssel a tavaszi szünetben ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: érkezés Hanoiba

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban Dohába, érkezés késő délután. Járatunk csak másnap hajnalban indul tovább Vietnámba, így marad időnk a katari főváros felfedezésére is! A panoráma városnézés során megcsodálhatjuk az esti fényben úszó várost, végighaladunk a Corniche tengerparti sétányán, ellátogatunk a Pearl osztriga formájú, mesterséges szigetére, majd a Waqif soukba, ami egy hagyományos katari bazár. Az éjszakai órákban visszatérünk a dohai repülőtérre, továbbutazunk Hanoiba, éjszaka a repülőgépen. Másnap a déli órákban érkezés a vietnami fővárosba, transzfer a szállodába (2 éj).

 

3. nap: Hanoi

Egész napos városnézésre indulunk Hanoiban, a fő látnivalók: a Ho Chi Minh Mauzóleum, Ho Chi Minh egykori lakóháza, az Egyoszlopú Pagoda és az Irodalom temploma, amit Vietnam első egyetemeként is emlegetnek. Délután látogatás az érdekes Néprajzi Múzeumban, majd séta a nyüzsgő óvárosban és a Hoan Kiem tónál, ahol elénk tárul a Ngoc Son templom és a Felkelő nap hídjának csodás látképe. Este részt veszünk egy hagyományos vízi-bábszínház előadáson.

 

4. nap: Hoa Lu és Tam Coc

Délelőtt az ősi fővárosba, Hoa Lu-ba utazunk, ismerkedés a város érdekes templomaival. Hoa Lu mesés természeti környezetben, rizsföldek és karszthegyek között fekszik, a tájat „száraz Halong-öbölnek” vagy a „rizsföldek Halong-öblének” is szokás nevezni. Lélegzetelállító kilátást nyújt a folyóra és a rizsföldekre a vadregényes Hang Mua kilátópont. Délután hajókirándulás ezen a csodás tájon a Tam Coc barlangokhoz, majd látogatás a festői Bich Dong pagodánál. Késő délután transzfer a szállodába, Ninh Binh városába (1 éj).

 

5. nap: Halong-öböl

Reggeli után elutazás a fenségesen szép Halong-öbölhöz. A kb. 3,5 órás transzfer során apró falvak között utazunk, megfigyelhetjük az itt élők mindennapi tevékenységeit. A Halong-öbölben hajóra szállunk, a délutánt az apró szigetek és sziklaformációk között hajózva töltjük. Ellátogatunk a Titop szigetre is, amelynek kilátópontjáról mesés kilátás tárul elénk az öbölre. Ebéd, vacsora és szállás a hajón (1 éj).

 

6. nap: utazás Saigonba

Érdemes korán kelni, hogy megcsodálhassuk a napfelkelte fényeit és akár egy tai chi órán is részt vehetünk a fedélzeten! Délelőtt a lenyűgöző Sung Sot cseppkőbarlangba látogatunk, majd dél körül visszatérünk a kikötőbe. Visszautazás Hanoiba, transzfer a repülőtérre, elutazás Ho Chi Minh városba (3 éj).

 

7. nap: Cu Chi alagutak, Saigon

Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. 3-4 méter mélyen a föld alatt irodák, konyhák, tárgyalótermek, fegyverraktárak hálózatát fedezhetjük fel. Délután ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, a Jáde pagodát és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk.

 

8. nap: Mekong-delta

Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekong-folyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével. Látogatás egy kókuszdió feldolgozó üzemnél, ahol megkóstolhatjuk a friss kókuszt is. Séta egy kis faluban, majd utazás rizsföldek és farmok között, egy helyi étterembe, ahol az ebéd során regionális specialitásokkal ismerkedünk. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba.

 

9. nap: utazás a tengerpartra

Reggel elutazás a tengerparti Phan Thiet-be, érkezés délután. Bejelentkezés a tengerparti szállodába, kikapcsolódás a pálmafák ölelte homokos strandon. Szállás Phan Thiet-ben (5 éj).

 

10-13. nap: Phan Thiet

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

14-15. nap: utazás Budapestre

Délelőtt kijelentkezés a szállodából, transzfer Ho Chi Minh város repülőterére, hazautazás dohai átszállással az esti órákban. Érkezés Budapestre másnap reggel.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 
Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                          769 900               2                      1  539 800 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              169 000                2                         338 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 877 800 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 169 000 Ft/fő, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vietnami vízum és vízumügyintézés díja: 20 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 210 000 Ft/fő
 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!