Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szilveszteri barangolás Bangkok környékén pihenéssel Koh Samui szigetén 2023-2024

Thaiföld, Bangkok, Bangkok
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

A történelmi Ayutthaya, a vadregényes Kanchanaburi tartomány és az ezerarcú Bangkok látnivalóit ismerhetik meg szilveszteri programunkon, a kikapcsolódásról pedig Samui szigetének tengerpartjai gondoskodnak majd!

 

Megtelt!

Dátum: 2023. december 30-2024. január 10.
Időtartam: 12 nap / 10 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 12 óra
Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: 9 reggeli, 4 ebéd, 2 vacsora
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő

 

Szilveszteri barangolás Bangkok környékén pihenéssel Koh Samui szigetén ajánlatunk programleírása

1. nap: elutazás Bangkokba

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban isztambuli átszállással Bangkokba.

 

2. nap: Ayutthaya

Érkezés a thai fővárosba a kora reggeli órákban, majd továbbutazás busszal Ayutthaya városába. Bejelentkezés a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Szilveszteri vacsora és szállás Ayutthayában (2 éj).

 

3. nap: Ayutthaya

Reggel utazás a Bang Pa In nyári palotához: az eredetileg a 17. században épült, majd a 19. század közepén újjáépített palota a keleti és a nyugati építészet jegyeinek izgalmas összefonódása. A nap további részében városnézés Ayutthayában, az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai fővárosban. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek.

 

4. nap: Kanchanaburi

Búcsút veszünk Ayutthayától és a napot Kanchanaburi tartomány felfedezésével töltjük. Látogatás az Erawan Nemzeti Parkban, szabadidő és fürdési lehetőség a vízesésnél, majd egy elefánt táborba utazunk, ahol megfigyelhetjük az ázsiai elefántokat természetes környezetükben, lehetőség nyílik az állatok etetésére és fürdetésére is.  A hírhedt Thaiföld-Burma vasútvonalhoz is ellátogatunk, rövid utazás gyönyörű tájakon keresztül az egykori Halálvasúton. Szállás Kanchanaburiban (1 éj).

 

5. nap: Kwai-folyó, Koh Samui

Délelőtt látogatás a Kwai-folyó híres hídjánál és a JEATH múzeumban, ahol megismerkedhetünk a Halálvasutat építő hadifoglyok életkörülményeivel.  Délután transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Koh Samui szigetére. Transzfer a tengerparti szállodába, szállás Samuin (5 éj).

 

6-9. nap: Koh Samui

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparti szállodában.

 

10. nap: utazás Bangkokba

Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba a déli órákban. Transzfer a szállodába. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (2 éj).

 

11. nap: Bangkok

Kora reggel elutazás a Maeklong vasúti piacra, itt szemtanúi lehetünk annak az izgalmas jelenetnek, ahogy a vonatsínek mellé települt piac árusai villámgyorsan leeresztik napernyőiket és elpakolják árujukat az áthaladó vonat útjából. Továbbutazunk a közeli Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Ebéd, majd ismerkedés a város nevezetességeivel. Látogatás a híres Királyi Palotában, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 46 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburiba, ahol a helyiek életét figyelhetjük meg cölöpökre épült faházaikban. Este szabad program Bangkokban.

 

12. nap: utazás Budapestre

Kora reggel transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre isztambuli átszállással, érkezés az esti órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           729 900               2                      1 459 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                               187 000              2                          374 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                     1 833 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 187 000 Ft/fő, szállás 10 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 30 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 200 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon: 699 900 Ft/fő
gyermek pótágyon: 619 900 Ft/fő
 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!