Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Dél-Thaiföld körutazás pihenéssel Samui szigetén -csoportos körutazás nyaralással 2024.március 16-30

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön, Körutazás Thaiföldön
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
 
Tudjuk, hogy nehéz választani a szebbnél szebb thaiföldi tengerpartok között, így egy csokorba szedtük Önöknek a kedvenceinket! Krabi és a környező szigetek, a legendás szépségű Phi Phi, Phuket és Samui egy utazásban! Ráadásként felfedezhetik a festői Khao Sok Nemzeti Parkot és Bangkokot is!


Megtelt!

Dátum
2024. március 16-30.
Időtartam
15 nap/12 éj
Utazás Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 12 óra
Elhelyezés  3* és 4* szállodákban
Ellátás 12 reggeli, 4 ebéd, 1 vacsora
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő
 
 

Dél- Thaiföld körutazás pihenéssel Samui szigetén ajánlatunk programleírása

 

1 -2. nap: Phuket                                                                          

Elutazás Budapestről délutáni órákban, dubaji átszállással Phuket szigetére, éjszaka a repülőn. Érkezés Phuketre másnap a déli órákban, transzfer a szállodába. Délután szabad program, akklimatizálódás a tengerparton. Szállás Phuketen (2 éj).

 

3. nap: Phuket 

Délelőtt ismerkedés Thaiföld legnagyobb szigetével. Ellátogatunk Phuket városba, a Wat Chalong templomhoz, megcsodáljuk a kilátást a sziget déli partjaira és egy kesudió gyárnál is megállunk. Délután szabad program.

 

4. nap: Phi Phi

Délelőtt elutazás komppal Phi Phi meseszép szigetére. Érkezés a déli órákban, a szállás elfoglalása után szabad program, lehetőség a strandolásra, a sziget felfedezésére, az aktív kikapcsolódást kedvelők idegenvezetőnkkel felkereshetik az izzasztó lépcsőzéssel elérhető kilátópontot is, higgyék el, a csodás panoráma kárpótol az erőfeszítésért! Szállás Phi Phi Don szigetén (2 éj).

 

5. nap: Phi Phi 

Egész napos szabad program, lehetőségük lesz részt venni egy hajókiránduláson, amely során Phi Phi Ley és a környező szigetek csodáit fedezhetik fel. A programra a helyszínen, idegenvezetőnk segítségével tudnak befizetni.

 

6. nap: Phi Phi, Krabi – Ao Nang

Délelőtt szabad program, majd délután utazás komppal a festői karszthegyekkel körülvett Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (3 éj).

 

7. nap: Krabi – Ao Nang

Reggeli után hajókirándulásra indulunk Ao Nang környékének gyönyörű szigeteire (Koh Mor, Koh Tab, Koh Kai, Koh Poda). A szigetek felfedezése mellett lehetőség nyílik fürdésre és snorkelezésre is. Piknik ebéd Poda szigetén, majd látogatás a mesés Phranang tengerparton. Visszaérkezés a kikötőbe délután, szabad program.

 

8. nap: Krabi – Ao Nang

A mai napon újabb hajókirándulásra indulunk, a kihagyhatatlan James Bond sziklához és Koh Panyee szigetére vezet az utunk mangrove erdők és izgalmas sziklaalakzatok között. Koh Tapoo apró szigetét Khao Ping-gan kis öbléből tekinthetjük meg. A híres tű formájú sziklaalakzat beceneve James Bond szikla, részben itt forgatták Az aranypisztolyos férfi című James Bond filmet. Koh Panyee sziget muzulmán halászfalvában fogyasztjuk el az ebédünket és megcsodáljuk a víz fölé kinyúló, cölöpökre épült falut. A szárazföldre visszatérve a Wat Suwankuha buddhista templomba látogatunk. A Tam Yai barlangban található templomot a sok itt élő majom miatt Majom templomnak is nevezik. Visszautazás a szállodába, a nap további részében szabad program.

 

9. nap: Khao Sok Nemzeti Park

Reggel búcsút veszünk Krabitól és a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, hatalmas mészkőhegyek, titokzatos barlangok, festői tavak és a föld egyik legősibb esőerdője jellemzik a tájat. Délelőtt látogatás a dzsungel mélyén fekvő elefánt táborban, ismerkedés az ázsiai elefántok mindennapjaival. Ebéd után tutajokon teszünk kirándulást a Sok folyón, majd pihenés a csodás természeti környezetben fekvő szállodában (1 éj).

 

10. nap: Cheow Lan tó

Délelőtt hajókázás a lenyűgöző Cheow Lan tavon, a smaragdzöld színben tündöklő tavat sűrű esőerdő és festői mészkősziklák veszik körül. A programot követően transzfer Surat Thani-ba, utazás Samui szigetére komppal. Szállás Samui szigetén (3 éj).

 

11-12. nap: Samui

Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton.

 

13. nap: utazás Bangkokba

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Ebéd, majd ismerkedés a város nevezetességeivel. Látogatás a híres Királyi Palotában, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 46 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburiba, ahol a helyiek életét figyelhetjük meg cölöpökre épült faházaikban. Este szabad program, szállás Bangkokban (1 éj).

 

14-15. nap: Bangkok, utazás Budapestre

Kora reggel elutazás a Maeklong vasúti piacra, itt szemtanúi lehetünk annak az izgalmas jelenetnek, ahogy a vonatsínek mellé települt piac árusai villámgyorsan leeresztik napernyőiket és elpakolják árujukat az áthaladó vonat útjából. Továbbutazunk a közeli Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Délután szabad program, késői kijelentkezés a szállodából. Este kellemes búcsúvacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd transzfer a repülőtérre, elutazás az éjszakai órákban, éjszaka a repülőn. A dubaji átszállást követően érkezés Budapestre másnap, a kora délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat. 

 

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2%)                                           869 900               2                     1  739 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              175 000                  2                      350 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       2 089 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 175 000 Ft/fő, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 230 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon: 839 900 Ft/fő
gyermek pótágyon: 799 900 Ft/fő

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!