Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Argentín tangó - Brazil szamba

Brazília, Körutazás Brazíliában, Körutazás Brazíliában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
ARGENTIN TANGÓ ÉS BRAZIL SZAMBA
BRAZÍLIA – ARGENTÍNA – URUGUAY


Utazás:       menetrendszerinti repülőjáratokkal, európai átszállással. Dél-Amerikában közlekedés légkondicionált autóbuszokkal, helyi repülőjáratokkal és hajóval.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban
Ellátás:       reggeli

1. nap: Budapest – Rio de Janeiro
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal a kora reggeli órákban, európai átszállással. Érkezés helyi idő szerint az esti órákban Rio de Janeiroba, szállás.

2. nap: Rio de Janeiro
Egész napos városnézés a földkerekség egyik legszebb fekvésű városában. Ismerkedés RIO DE JANEIRO különböző híres városrészeivel: Flamengo (foci csapatáról híres), Botafogo, Gloria, Világháborús emlékmű, belváros széles sugárútjai, Maracana stadion kívülről, Sambadromo (a híres karnevál helyszíne), piramis formájú Szent Sebestyén katedrális, Ipanema, Leblon stb. Utazás kabinos felvonóval a Cukorsüveg-hegyre. Fogaskerekűvel érkezünk a Megváltó Krisztushoz, miközben fantasztikus városi panorámában lesz részünk a Tijuca erdőből. Fakultatív tipikus brazil vacsorát – churrascaria - választhatunk, melynek keretében a nyárson sült különböző húsokból és finom köretekből kedvünkre válogathatunk. Szállás Rióban.

3. nap: Rio de Janeiro – Petropolis - Rio de Janeiro
Egész napos kirándulás a RIO-tól északra található PETROPOLIS városba, ami történelmi épületeiről és sörgyártásról ismert. A város neve (’Péter városa’) tisztelgés II. Péter brazil császár emléke előtt, aki itt van eltemetve az Alcantarai Szent Péter-katedrálisban, amit természetesen megtekintünk utunk során. A 19. században a városban volt a rezidenciája a brazil uralkodóknak és arisztokratáknak. Petropolis volt a fővárosa Rio de Janeiro államnak, az Első Brazil Köztársaság idején. Késő délután visszaérkezés Rióba és szabadidő a Copacabanán. Szállás Rióban.

4. nap: Rio de Janeiro – Foz do Iguacu
Reggeli után hajókirándulás a várost körülölelő Guanabara-öbölben, majd a város Botanikus Kertjében sétálunk megcsodálva a szubtrópusi és trópusi növényritkaságokat, gyönyörű királypálmákat és orchideákat. Ezután elbúcsúzunk a várostól és tovább utazunk az Iguacu-vízeséshez. Érkezés Foz do Iguacuba az esti órákban, szállás. Este fakultatív büfévacsorával egybekötött show keretében ismerkedhetünk három ország (Brazília, Argentína, Paraguay) zenéivel, táncaival.

5. nap: Iguacu-vízesés brazil oldala
Az Iguazú a világ ötödik legnagyobb és egyik leglátványosabb vízesésrendszere. Mintegy 275 szigettel és sziklakiszögelléssel elválasztott zuhatag ömlik le a Paraná-fennsík 4 kilométer hosszú pereméről. Ma az IGUACU brazil oldalát fedezhetjük fel. Szubtropikus esőerdő ösvényein sétálva fenséges rálátás nyílik a nagy robajjal lezúduló vízesésére. Délután megtekintjük még a Brazília és Paraguay határán épült – a világ legnagyobbjaként nyilvántartott – vízerőművet, az Itaiput. Szállás Foz do Iguacuban.

6. nap: Iguazu-vízesés argentin oldala – Buenos Aires
Látogatás a vízesés argentin oldalán. Busszal, romantikus kisvasúttal és gyalogosan keressük fel a zuhatagokat és megcsodálhatjuk az „Ördögtorok” nevű leghíresebb, leglátványosabb részt is. Fakultatív szafari programot is kínálunk: utazás speciális motorcsónakokkal a vízesés lábához. Igazi élményprogram, a hajó a lehető legközelebb megy a lezúduló vízhez, akár a zuhatagok alá is! Az esti órákban elutazás az argentin fővárosba. Transzfer a szállodába, ahol a Dél-Amerikai Anzix 2. körút résztvevői is csatlakoznak a csoporthoz. Szállás Buenos Aires-ben.

7. nap: Buenos Aires – Tigre
Városnézés Amerika „Párizs”-ában, BUENOS AIRES-ben: Plaza de Mayo, Catedral, Casa Rosada (híres balkonja az Evita c. filmben látható), Cadildo, Parlament (a washingtoni Capitolium másolata), Obeliszk, a világ legszélesebb sugárútja, La Boca, Caminito (tangó hazája), San Telmo és Recoleta városnegyedek elegáns épületei, parkjai. Délután hajókázás az argentin főváros üdülő negyedében, a „parasztok Velencéjének” is nevezett TIGRE-ben. Itt két folyó, a Tigre és a Reconquista (a Paraná-delta része) kanyarog a házak között. Este fakultatív lehetőségként részt vehetünk egy fergeteges Tango show műsoron, ahol a vacsora menüjeként megkóstolhatjuk a híres argentin marhasültet. Szállás Buenos Airesben.

8. nap: Colonia Del Sacramento - Montevideo
Szabad nap Buenos Airesben, vagy egész napos fakultatív kirándulás hajóval és autóbusszal Uruguay-ba. A kora reggel induló hajóút a világ legszélesebb tölcsértorkolatán, az un. Folyó-tengeren vezet át. A kirándulás első állomása COLONIA DE SACRAMENTO. A hangulatos koloniális város legfőbb látnivalója a San Gabriel-félsziget csúcsán fekvő óváros, amely a kb. 300 éves házaival az UNESCO Világörökség része. Továbbutazás autóbusszal Uruguay fővárosába, MONTEVIDEÓ-ba. Városnéző séta a pompás középületeiről, pálmafás parkjairól és monumentális szobrairól is nevezetes városban. Bekukkantunk a fantasztikus hangulatú kikötői Mercado del Puertora is. A későesti órákban visszatérés Buenos Airesbe. Szállás.

9. nap: Buenos Aires
Délelőtt szabadidő a repülőtéri transzferig. Hazautazás a kora délutáni órákban európai átszállással, éjszaka a repülőn.

10. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a menetrend függvényében a délutáni órákban.

UNESCO Világörökségek:
Brazília: Iguacu Nemzeti Park, Rio de Janeiro: Carioca terület (Botanikus kert, Corcovado, Guanabara öböl)
Argentina: Iguazu Nemzeti Park
Uruguay: Colonia del Sacramento óvárosa

A változtatás jogát fenntartjuk!


Teljes ár: 976.800,- Ft (658.800,-Ft+318.000,-Ft belső repülőjegyek, reptéri illetékek és csomagdíjak)

Egyágyas felár: 215.000, -Ft

A teljes ár minimum 20 főtől érvényes!                        

15-19 fő indulása esetén 49.000, - Ft/fő felár fizetendő.

Az árakat 1 USD = 420,- Ft árfolyamig garantáljuk!

A teljes ár a belépőjegyeket tartalmazza.

Fakultatív programok árai minimum 10 fő esetén (irodánkban foglalandó, de helyszínen fizetendő, kivétel az Uruguay-i program):
Brazil vacsora (churrascaria): kb. 60,- USD
Büfévacsora & showműsor Iguacuban: kb. 70,- USD
Szafari élményprogram Iguazu-vízesésnél: kb. 75,- USD
Tango-show vacsorával Buenos Airesben: kb. 70,- USD
Egész napos hajós kirándulás Uruguay-ba: kb. 365,- USD (irodánkban fizetendő)


A fakultatív programok a helyszínen fizetendők, viszont a részvételi szándékot legkésőbb a hátralék fizetésével egy időben kérjük jelezni, mely döntésük visszavonhatatlan!

Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 2,5 % A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Szervízdíj / Borravaló: 80,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére, helyszínen fizetendő!)

AZ UTAZÁSHOZ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRE VÍZUM NEM SZÜKSÉGES!

 

 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!