Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Hajós-Piknik a Fertő-tavon, Városnézés Sopronban

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Indulási időpontok: szeptember 12

Az út reggel az 06.40 –kor az Újpesti Polgármesteri Hiv. elől, majd 06.55-kor a Nyugati Westend parkolóból, 07.15 órakor a Déli Prima parkolóból.

Folyamatos utazással, rövid pihenővel érünk a Fertő-tó Ausztria-i oldalán lévő meseszép Rust-ba, ahol megismerkedünk a parton lévő kedves városkával és a tó életével. Majd Mörbischbe érve felszállunk a kishajóra, mellyel 2 órás hajókirándulást teszünk a tavon, ahol grillparty várja a csoportot. Fertőrákosig utazunk, ahol buszra szállunk és Sopronba utazunk. Városnézés keretében felkeressük az óváros nevezetességeit: Stornó-ház, Kecske-templom, a Bányászati és az Erdészeti múzeum épületét, a Zsinagógát és a Szt.György templomot. Városnézés után lehetőség van a Gyógygödör nevü borozóban ismerkedni a finom étkekkel és borokkal.

Haza indulás 17 órakor. Érkezés az esti órákban.

1.500 Ft kedvezménnyel foglalható!

Részvételi dij:  12.990,- Ft./fő

+ 6.000,- Ft./fő a piknik a hajón (gyerek 3-14 év között 3.200,- Ft./fő)

mely tartalmazza: 

sétahajózás Fertőrákosról és vissza, ismertetővel, élőzene-kíséret a Grill party egész ideje alatt, 1 aperitif (barackpálinka) köszöntéskor, 1 grilltál, amely 1 grillhúst, 1 grillkolbászt, ketchupot, mustárt, házi kenyeret és vegyes salátát tartalmaz, korlátlan fehér- és vörösborfogyasztás a felnőtteknek az út egész ideje alatt, ill. 2 üdítő a gyermekeknek.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!